CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 22 maj 2009

Nya Strindberg?

Jag hade väldigt svårt att somna i går natt, antagligen för att jag inte lyckats ställa om från natt till dagtid efter helgen, så jag låg och funderade över mycket. Bland annat låg jag och tänkte på om man skulle skriva en bok. Jag vet att jag absolut inte är någon författare men det känns som om jag har en historia att berätta. Det handlar förstås om min bror, men jag kan inte komma fram till om jag skulle lägga fokus på mig själv eller på honom. Det skulle väl vara det enklaste egentligen att skriva om hur man upplever det att ha någon i närheten som missbrukar. Men det jag egentligen skulle vilja förmedla är hur jag har känt det och hur jag i alla år fått klara mig själv då det är andra som behövt hjälp hela tiden. Jag tror mig inte kunna åstadkomma något som skulle bli publicerat eller som omvärlden skulle vara intresserad av men jag tror att det är vissa i min närhet som skulle behöva få sig en tankeställare. I min familj pratar vi nämligen inte om känslor och vi frågar varandra inte heller hur vi mår. Detta är något jag har fått lära mig på senare år av mina kära vänner.

4 kommentarer:

Jenny sa...

Skriv! Tror det kan vara bra för dig att få ur dig allt. Sedan är det ju bara att skicka runt dina ord till olika förlag, och om något antar ditt verk så är det bara en bonus, för framförallt så tror jag att det skulle vara terapeutiskt för dig att få dina tankar och känslor bearbetade på detta viset.

PysselPyret sa...

Om inte för något annat så kanske för din egen skull.
Det vore nog skönt för dig att skriva av dig lite. Jag läser gärna!
KRAM

L y c k a sa...

Jobbigt att ha det så, hoppas att även din familj kan lära sig det en dag. Bara att få höra orden "hur mår du" är så betydelsefulla.


Hur har du det till veckan, funderade på om du har någon tid till övers.¨


Kramar i massor

Emma sa...

Klart du ska skriva det! Tror att det finns många i din sist som behöver se att de inte är ensamma. Berätta din historia. Det finns ingen anledning att inte göra det. och visst är du en skribent!!

Lycka till!

Kram Emma